Conversație Whatsapp

Solicită o programare

Personal calificat

Toată echipa participă la programe de perfecționare.

Grija față de pacienți

Pacientul reprezintă centrul activității noastre.

Excelență în stomatologie

Suntem în permanență la curent cu ultimele tehnologii apărute.

Bine ai venit la RemDENT!

Zâmbetul tău, preocuparea noastră.

Am absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie "Victor Babeș" Timișoara. Din dorința de a oferi tratamente stomatologice la cele mai înalte standarde, mă preocupă foarte tare calitatea acestora precum și satisfacția pacienților care ne trec pragul, zâmbetul tău fiind principala mea preocupare.

Dr. Remus Grecea

Doctor Medic Stomatolog

Dr. Remus Grecea

Ai o durere dentară? Nu aștepta să se agraveze! Sună-ne la (+40) 724 209 023

Program Cabinet

Cabinetul nostru lucrează doar pe bază de programare.

 • Luni
  12:00 - 18:00
 • Marți
  8:30 - 17:00
 • Miercuri
  12:00 - 18:00
 • Joi
  8:30 - 17:00
 • Vineri
  8:30 - 14:00
 • Sâmbătă
  ÎNCHIS
 • Duminică
  ÎNCHIS

Ne rezervăm dreptul de a ne adapta programul în funcție de programări. Programul afișat poate să sufere modificări în cazul sărbătorilor legale/zilelor libere oficiale.

Solicită o programare

Ce ne recomandă?

La RemDENT, avem o echipă dinamică și dedicată, formată din profesioniști experimentați și plini de pasiune. Ne recomandă atât abilitățile noastre tehnice de vârf, cât și abordarea noastră empatică și personalizată.

Cu o vastă experiență în domeniul stomatologiei și o permanentă actualizare a cunoștințelor, suntem aici pentru a oferi cele mai bune soluții pentru sănătatea ta orală. De la consultații preventive și igienizări dentare până la tratamente complexe, suntem dedicați să îți oferim un zâmbet sănătos și strălucitor.

Empatie

Ne preocupăm cu sinceritate de bunăstarea și confortul fiecărui pacient, demonstrând empatie și respect în fiecare interacțiune.

Abilități tehnice de vârf

Echipa noastră este bine pregătită și actualizată cu cele mai recente tehnologii și practici stomatologice.

Tratamente fără durere

Din dorința ca tratamentul să fie la cele mai înalte standarde și pentru un confort sporit al pacientului, tratamentele se realizează sub anestezie locală.

Tratamente personalizate

Abordăm fiecare pacient și fiecare caz în mod individual, dezvoltând planuri de tratament personalizate pentru a satisface nevoile specifice ale fiecăruia.

Rezultate excelente

Ne străduim să obținem rezultate excelente în toate aspectele serviciilor noastre stomatologice, ajutând pacienții să obțină un zâmbet sănătos și frumos.

Transparență

Ne angajăm să comunicăm deschis și clar cu pacienții noștri, oferindu-le informații complete și detaliate despre procedurile și tratamentele propuse.

Servicii

Endodonție

Endodonția este ramura medicinei dentare ce se ocupă cu tratamentul afecțiunilor nervului dentar. În mod popular, tratamentul endodontic este cunoscut și ca scoaterea nervului.

Estetică Dentară

Estetica dentară este acea ramură a stomatologiei care cuprinde tehnici și manopere cu rol de îmbunatățire a aspectului danturii.

Chirurgie Dentară

Unele dintre tratamentele stomatologice precum și reabilitările orale complexe necesită intervenții de chirurgie dentară.

Protetică Dentară

Protetica dentară este ramura stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților lipsă sau reabilitarea orală complexă a arcadelor dentare.

Stomatologie Laser

Laserul a devenit un dispozitiv medical indispensabil unui cabinet stomatologic. În cadrul cabinetului efectuăm o buna parte din manopere cu ajutorul laserului!

Parodontologie

Parodontologia este o ramură a medicinei dentare care se ocupă de afecțiunile gingivale, asa cum sunt gingivita și parodontita (parodontoza). Tratamentul se face în cabinetul nostru cu ajutorul laserului.

RemDENT în culori

RemDENT
Cabinet
Dr. Remus Grecea


Proteza
Nerv
Masea

0+

Pacienți mulțumiți

0+

Manopere disponibile

0+

Manopere efectuate

0+

Cursuri perfecționare

Echipa noastră


(+40) 724 209 023

În cazul în care ai o urgență te rugăm să ne contactezi.

Urgențele se pot rezolva doar de LUNI până VINERI, doar în timpul programului de lucru al cabinetului. NU ne ocupăm de urgențe pe timpul nopții/al weekendului și a sărbătorilor legale.

Contactează-ne

Părerea pacienților